Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wat bieden wij

Even lekker een dagje weg met je vrienden, familie of collega’s? Boek dan nu een prachtige sloep met schipper. Geniet van een rustgevende middag of avond, even lekker weg van alle drukte. Vaar met één van de luxe sloepen van HaarlemBoat rondvaarten!

Een boottocht is ideaal voor verschillende groepen. Voor een verjaardagsfeestje, zakelijk (een vergadering op het water), een teamuitje/borrel, een vrijgezellenfeest, een huwelijksaanzoek en noem het maar op. Met andere woorden: varen in Haarlem is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een geweldige ervaring op het water!

Laat je rondvaren door Haarlem in een sloep

De Lifestyle is een luxe, comfortabele open sloep voor 12 personen en is voorzien van alle gemakken, inclusief een goede geluidsinstallatie. Laat je rondvaren door onze ervaren schippers en geniet van de mooiste plekjes van Haarlem. 

Varen met een schipper

Heb je zin om te ontspannen op het Haarlemse water, maar wil je niet zelf varen? Leun achterover en laat je in een sloep rondvaren door onze ervaren schipper.

Plek voor twaalf personen

De sloep biedt plaats aan 12 personen, dus nodig gerust al je vrienden of collega’s uit voor een ontspannen boottocht door Haarlem.

Ruime catering-opties

Maak jullie dag compleet met onze uitgebreide culinaire opties. Geniet aan boord van de sloep van een heerlijke maaltijd of kleine hapjes en drankjes.

Evenementen & pakketten (op aanvraag).

  • De borrelboot – Heerlijk een dagje borrelen met vrienden, familie of collega’s (O.A).
  • Cocktail cruise – Een luxe tour inclusief cocktails (O.A).
  • Netwerk rondvaart – Een zakelijke tour gecombineerd met een lunch en drankjes (O.A).
  • Koningsdag – Een feestelijke rondvaart inclusief drankjes, hapjes en muziek (O.A).
  • Pride Haarlem – Een feestelijke rondvaart inclusief drankjes, hapjes en muziek (O.A).

Eten & Drinken

Op onze luxe sloep met schipper kunnen wij diverse soorten hapjes en drankjes aanbieden. Wij werken hiervoor samen met de beste restaurants uit Haarlem die precies weten wat werkt aan boord. Van een stoere maaltijd tot verfijnde hapjes of tapas. Ook hebben wij een ruim aanbod aan gekoelde drankjes. 

Onze wijnkaart is samengesteld in samenwerking met een lokale wijnhandelaar. Zo zorgen we ervoor dat we je de lekkerste wijnen kunnen aanbieden.

Ervaringen

“De schipper was erg vriendelijk en behulpzaam, we waren enorm blij met de sloep en de geleverde service! We hadden een verjaardagsdinner gereserveerd. Het eten was enorm goed above and beyond, echt een aanrader.”
Bianca Janssen

Neem contact met ons op

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.