Skip to content Skip to footer

FAQs

FAQs

Veel gestelde vragen

In het hoog seizoen (mei t/m september) varen wij in principe elke dag tussen 11.00 en 21.00 uur. Dit kan door onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld slecht weer veranderen, dus we adviseren je altijd de dag van je tour ons te contacteren voor de meest actuele informatie.
Buiten het hoogseizoen varen we zoveel mogelijk, als het weer het toelaat.
Boek je privé sloep op tijd om er zeker van te zijn dat de boot beschikbaar is op jou gewenste datum.

Onze boten kunt uw reserveren via onze website of Whatsapp 06-87356762 . Als je zeker wilt zijn van een plekje, adviseren we je echter ruim van tevoren jou datum te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Zorg ervoor, dat je 15 minuten voor vertrek aanwezig bent, zodat de boot op tijd kan vertrekken.

Tijdens de reguliere vaart duurt onze tour minimaal twee uur. Dit kunt uw eventueel tijdens de tour per extra uur bij ons verlengen mits de beschikbaarheid dit toe laat.

Eigen consumptie is toegestaan aan boord mits er respectvol mee omgegaan word. Tevens hebben wij een royale bar aan boord, en kunt uw uit de verschillende Drank arrangement en eet mogelijkheden een keuze maken.
Wij verkopen verschillende soorten wijn, bier, fris en sterke drank. Daarnaast serveren wij verschillende luxe Plateaus en bite size snacks.

Ja! De boten van bootverhuur Haarlem Boat zijn open sloepen.

Ja er mag gerookt worden aan boord.

In principe kan een opvouwbare buggy- of rolstoel mee aan boord. Helaas hebben wij geen liftje aan de kade, dus hier moet wel rekening mee gehouden worden bij de overstap van het vaste land naar de boot. Geef ons voor je komst even een belletje, dan kijken we hoe we jouw rondvaart zo comfortabel mogelijk kunnen maken.

Neem alsjeblieft even contact op met ons kantoor om te overleggen of je hond mee kan varen. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren.

De schipper aan boord is er niet alleen om te varen, maar zijn ook jouw gids. Als je vragen hebt, stel ze gerust! Ze staan je graag te woord om je te helpen of adviseren.

Vind je jouw vraag niet terug?

Stel hier jouw vraag

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.