Bedrijfsuitjes in Haarlem

Neem contact op

Contact openemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen.

Bedrijfsuitjes in Haarlem

Een bedrijfsuitje is de perfecte manier om even te ontspannen en de teamgeest te versterken. En wat is er nou beter dan een dagje varen op de grachten van Haarlem? Bij Haarlemboat de bootverhuur in Haarlem, kunnen jullie terecht voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Met een ruim aanbod aan boten en sloepen, is er voor elk gezelschap en budget een geschikte boot te vinden. Bovendien is het bij Haarlemboat verplicht om een boot te huren met schipper, zodat jullie zelf niet hoeft te sturen en volledig kunt ontspannen.

Een van de populairste boten bij Haarlemboat is de fluister sloep. Deze sloep is geschikt voor maximaal 12 personen en is ideaal voor een gezellige dag op het water. De sloep is fluisterstil, zodat jij optimaal kunt genieten van de rust en stilte op het water. Bovendien is de sloep voorzien van comfortabele kussens en een tafeltje, zodat je ook lekker kunt borrelen of lunchen aan boord.

Het mooie van varen in Haarlem is dat je vanaf het water de stad op een geheel andere manier kunt beleven. Jullie varen langs historische monumenten, gezellige terrassen en sfeervolle bruggetjes. Tijdens het varen kun je ook genieten van de mooie natuur rondom Haarlem, zoals de duinen en de natuurgebieden.

Maar niet alleen het varen zelf is een belevenis, ook de verschillende stops die je kunt maken zijn de moeite waard. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Frans Hals Museum, waar je kunt genieten van prachtige kunstwerken uit de Gouden Eeuw? Of breng een bezoek aan de Jopenkerk, een voormalige kerk die is omgetoverd tot brouwerij en restaurant. Hier kun je niet alleen genieten van heerlijke speciaalbieren, maar ook van een uitgebreide lunch of diner.

Een andere leuke stop tijdens een bedrijfsuitje in Haarlem is het Teylers Museum, het oudste museum van Nederland. Het museum heeft een indrukwekkende collectie van wetenschappelijke instrumenten en kunstwerken uit de 18e en 19e eeuw. Een bezoek aan het Teylers Museum is een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten.

Naast de culturele bezienswaardigheden heeft Haarlem ook genoeg te bieden op het gebied van eten en drinken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Restaurant Stempels, gevestigd in een voormalige drukkerij. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten en een uitgebreide wijnkaart.

Een bedrijfsuitje in Haarlem op het water is een unieke manier om met collega’s samen te zijn, te ontspannen en te genieten van de mooie stad en omgeving. Bij Haarlemboat.nl hebben we verschillende boten die geschikt zijn voor bedrijfsuitjes. Van kleine sloepen tot grote partyboten, er is voor elk wat wils.

Bij Haarlemboat kun je ook een schipper inhuren voor de boten, zodat je zelf niet hoeft te varen en kunt ontspannen. De schipper kent de grachten van Haarlem op zijn duimpje en kan je leuke weetjes en feitjes vertellen over de stad. Zo kun je tijdens het bedrijfsuitje niet alleen ontspannen, maar ook nog iets leren over de stad.

Haarlem is een mooie stad met veel historie en bezienswaardigheden. Een bedrijfsuitje op het water geeft je een andere kijk op de stad en laat je genieten van de mooie omgeving. Zo kun je onder andere langs de Grote Markt, de Bavo kerk en de Adriaan molen varen. Je ziet de stad van een andere kant en geniet van het uitzicht op de monumenten langs het water.

Een bedrijfsuitje op het water is niet alleen leuk, maar ook gezond en ontspannend. Het varen op het water heeft een rustgevend effect op de geest en geeft je de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van het werk. Het is een goede manier om het team te versterken en samen te werken aan een gezamenlijk doel, namelijk ontspannen en genieten van het moment.

Boek direct uw rondvaart!

Klik op onderstaande knop om te zien wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is voor een rondvaart door het prachtige Haarlem. 

Contact openemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen.

error: Content is protected !!