Bootverhuur 12 personen Haarlem

Een dagje varen in Haarlem is een fantastische manier om te genieten van de mooie omgeving en het gezellige stadsleven. En wat is er nou leuker dan dat te doen met vrienden, familie of collega’s? Bij ons kan je een fluister sloep huren voor maximaal 12 personen om deze mooie stad vanaf het water te ontdekken.

Onze fluister sloepen zijn heerlijk stil, maar ook super makkelijk te bedienen. Met een schipper! Het enige wat je hoeft te doen is aan boord van de boot te stappen en dan kan je al varend genieten van de mooie grachten en omgeving. Daarnaast zorgen de fluister motoren voor een stille en comfortabele vaart, zonder uitstoot van vervuilende stoffen.

Het huren van een sloep bij Haarlemboat is niet alleen makkelijk, maar ook betaalbaar. Je kan al een sloep huren vanaf €149 per uur. En omdat onze sloepen enorm zuinig zijn, zijn er weinig brandstofkosten en is het gebruik bij de prijs inbegrepen. Ook zijn de sloepen voorzien van een koelkast, zodat je je eigen drankjes en hapjes mee kan nemen en kan genieten van een picknick op het water.

Bootverhuur Haarlem

Maar ook als je geen zin hebt om je eigen eten en drinken mee te nemen, dan zijn er genoeg mogelijkheden in Haarlem om te genieten van een hapje en een drankje op het water. Er zijn diverse gezellige terrasjes langs de grachten waar je kan genieten van een lekker drankje en een hapje, terwijl je op de boot voorbij vaart.

De sloepen van Haarlemboat zijn te huur voor minimaal twee uur, een dagdeel of zelfs de hele dag. Zo kan je Haarlem op je eigen tempo ontdekken en genieten van alles wat deze mooie stad te bieden heeft. Vanuit de grachten kan je bijvoorbeeld de prachtige monumenten bekijken, zoals de Grote of St. Bavokerk en het Teylers Museum. Ook zijn er diverse parken en natuurgebieden in de omgeving van Haarlem, waar je tijdens je vaartocht van kan genieten.

Als je graag wilt varen in Haarlem, maar liever niet zelf wilt varen, dan kan je bij Haarlemboat varen met een schipper. Onze schippers zijn ervaren en weten alles over de mooie plekjes in Haarlem en omgeving. Zo kan je zorgeloos genieten van je vaartocht en hoef je je nergens druk over te maken.

Kortom, het huren van een fluister sloep bij Haarlemboat is de perfecte manier om Haarlem en omgeving te ontdekken op een duurzame en betaalbare manier. Of je nou een gezellig dagje uit wilt met vrienden of familie, of een bedrijfsuitje wilt organiseren, Haarlemboat zorgt ervoor dat je een onvergetelijke dag op het water beleeft.

error: Content is protected !!